Crypto-Genius Recensie

Crypto Genius Recensie-De geheime handelsapp die crypto-miljonairs creëert

Crypto Genius is een moderne handelswebsite die het werk voor u kan doen. Het gebruikt handelssignalen samen met zijn algoritmen om de markt te begrijpen en te weten waar de beste transacties kunnen worden ingevoerd. Blijf op de hoogte om nog veel meer te weten te komen in deze Crypto Genius-recensie.

Wat is cryptogenie?

Het is een handelsapplicatie die geld voor u verdient. U registreert, stort en start de bot alleen. De rest wordt gedaan door reeds ontwikkelde algoritmen. Ze analyseren de markt met behulp van indicatoren, zoals RSI, prijsactie en andere financiële instrumenten.

Bovendien gebruikt het handelssignalen om te bevestigen dat zijn inzendingen het meest winstgevend zijn. Ze worden vanuit andere bronnen naar de app gestuurd. Het systeem controleert of ze overeenkomen met de eigen analyse en zo ja, worden er transacties gedaan.

Hoe te beginnen met de Crypto Genius-app?

Het platform is eenvoudig om mee te beginnen en te gebruiken. Toch kunnen nieuwkomers desondanks moeilijkheden ondervinden. Dit is een handleiding over hoe u zich snel en zonder problemen kunt registreren in de app.

Een formulier invullen

Eerst moet u een formulier invullen met enkele van uw persoonlijke gegevens. Om precies te zijn, moet u uw naam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer invoeren. Daarna verifieert u uw mobiele nummer en gaat u verder met de volgende stap.

Activeer uw account

Het laatste dat Crypto Genius wil dat je doet voordat je je account krijgt, is om minimaal $ 250 te storten. Dit is nodig om te bevestigen dat u van plan bent de technologie in de toekomst te gebruiken en niet zomaar uw account verlaat zonder er gebruik van te maken.

Bekijk het demo-account

Zodra u voor het eerst inlogt, kunt u zien dat er een optie is om een demo-account te openen. Je moet het zeker gebruiken, want het is een gouden kans om je handelsvaardigheden te verbeteren. Je handelt met nepgeld erop en krijgt tegelijkertijd echte ervaring.

Start de live handelsmodus

Zodra je het gevoel hebt dat je klaar bent om echt geld te verdienen, kun je Crypto Genius live trading gaan gebruiken. Configureer de bot, geef hem uw gewenste risiconiveaus, sessieduur en andere parameters. Start het daarna, leun achterover en laat geld voor u afdrukken.

Unieke kenmerken van het Crypto Genius-platform

Crypto Genius is een unieke handelsbot dankzij alle functies die het heeft. Hier is een lijst van hen. Kijk en begrijp waarom anderen dit systeem al gebruiken.

Beschikbare cryptocurrencies

De website biedt zijn gebruikers Bitcoin, Ethereum, Cardano, Monero, Litecoin en vele andere belangrijke handelsmunten. Je kunt ook proberen te werken met minder bekende altcoins, zoals VeChain, Polkadot of Chiliz.

Veel betaalmethoden

De Crypto Genius-app biedt MasterCard, Visa, Paypal en Skrill als stortingsmethoden. De procedure zelf duurt een paar minuten en is eenvoudig te volgen. Wat betreft de uitbetalingen, u kunt MasterCard, Visa, crypto of bankoverschrijving gebruiken. Kleine vergoedingen volgen, maar ze zijn minder dan 5%.

Responsief ondersteuningsteam

De app heeft een 24/7 ondersteuningsteam dat je op elk moment kan helpen. U kunt contact met hen opnemen via livechat of e-mail. De gemiddelde responstijd is slechts een uur, of zelfs minder. Je krijgt volledige en actuele probleemoplossende uitleg zonder onnodige dingen erin.

Demo-account

Het platform geeft iedere gebruiker de mogelijkheid om het demo-account uit te proberen. Het geeft een persoon nepgeld waarmee ze op de echte markt kunnen handelen. Het belangrijkste voordeel is dat u echte praktische ervaring kunt opdoen zonder uw echt zuurverdiende geld op het spel te zetten.

Kleine handelscommissies

Crypto Genius-bot ontvangt 5% commissie na het einde van elke handelssessie. Dit betekent dat je de app een beetje moet betalen van je winst. Het is een heel eerlijke deal, omdat de app je niet eens iets in rekening brengt voor het gebruik van zijn technologie.

Beveiliging bij de Crypto Genius-app

De website maakt gebruik van SSL om de gegevens van elke gebruiker op het binnenste deel van het platform te versleutelen. Die informatie wordt vervolgens naar een server gestuurd waar deze onder de bescherming van een firewall kan worden opgeslagen. Bovendien wordt de verificatie tijdens de aanmeldingsfase gebruikt om erachter te komen of een gebruiker een persoon of een bot is.

Trucs en tips voor beter handelen op Crypto Genius

Nu u weet hoe u met Crypto Genius en zijn technologie moet werken, is het tijd om te gaan handelen. Wanneer u de bot gebruikt, handelt u niet zelf. Desalniettemin weet je nooit wat de toekomst zou kunnen brengen, dus hier zijn enkele waardevolle tips over handelen.

Volg de regels voor risicobeheer

Aangezien Crypto Genius een handelssysteem is, kan het dit probleem negeren. Als u echter ooit besluit om zelf te handelen, is dit een must om te weten. Angst om iets te missen en hebzucht zijn slechts enkele van hen. Als je het gevoel hebt dat je emoties je in de weg zitten, stop dan met handelen, neem een pauze. Keer pas terug als je je volledig verfrist voelt en weer een heldere geest hebt.

Diversifieer uw portefeuille

Als u professioneel wilt beleggen, is diversificatie een must. Deze gecompliceerde term betekent simpelweg dat je geld moet spreiden tussen een paar activa, niet alles in 1 munt bewaren. Dit maakt uw investering veel veiliger, winstgevender en ziet er op professioneel niveau uit.

Gevolgtrekking

Crypto Genius-bot zou uw keuze moeten zijn als u volgend jaar al financiële vrijheid wilt bereiken. De app biedt een professioneel helpteam, veel betalingsopties en zelfs een demo-account. Probeer het uit en maak je nooit meer zorgen over geld!

Share