Bitcoin-Compass Recensie

U hoeft nooit meer te werken na het lezen van deze Bitcoin Compass Recensie

Bitcoin Compass is een online handelsbot die gedurende vele jaren is ontwikkeld. Zijn technologie overtreft alle andere. Het kan markten in seconden analyseren, wat niet ieder mens kan. Vervolgens maakt het transacties op basis van de analyse en hun slagingspercentage is verbluffend 90%. Blijf op de hoogte om nog meer te weten te komen in deze Bitcoin Compass-recensie.

Wat is Bitcoin Compass?

Bitcoin Compass is een handelsrobot die speciale algoritmen gebruikt om de markten te analyseren. Het implementeert technische analyse met behulp van RSI, MACD, VWAP en vele andere indicatoren. Daarnaast krijgt het ook signalen van makelaars die het helpen om nog verder te evalueren.

De signalen worden vertrouwd en gebruikt door de bot om zeker te zijn van de juistheid van de analyse. Het start dan een transactie op het best mogelijke moment en verlaat het met dezelfde precisie.

Hoe te beginnen met het Bitcoin Compass-platform?

Het is vrij eenvoudig en snel om de Bitcoin Compass-app te gebruiken en door te gaan. Beginners kunnen echter nog steeds vragen krijgen. Deze gids is er om u te helpen u snel thuis te voelen op de site.

Een formulier invullen

De allereerste stap is het verstrekken van uw persoonlijke gegevens. U moet uw naam, achternaam, mobiele telefoonnummer en e-mailadres typen. Als je klaar bent, moet je je telefoonnummer verifiëren om door te gaan. Deze procedure is bedoeld om de site te helpen begrijpen of een gebruiker die zich probeert aan te melden een bot of een mens is.

Activeer uw account

Bitcoin Compass-software geeft u nog steeds geen toegang tot uw account nadat het formulier is ingevuld. Je moet ook minimaal $ 250 storten om toegang te krijgen. Dit is nodig, want als u geïnteresseerd bent in het gebruik van het platform, moet u klaar zijn om er wat geld in te steken. Dat is wat Bitcoin Compass probeert uit te vinden.

Probeer de demo-modus

Nadat het je gelukt is om in te loggen, krijg je een demo-account aangeboden om te starten. U dient dit aanbod te accepteren. Een demo-account kan u helpen te leren handelen, waardoor u ervaring zonder risico krijgt. Als u het gebruikt, handelt u met nepgeld, maar doet u echte ervaring en kennis op.

U kunt meer te weten komen over verschillende technische indicatoren, zoals RSI, VWAP, MACD. U kunt ook meer te weten komen over prijsactie, ondersteunings- en weerstandsniveaus, waar en hoe u ze kunt gebruiken.

Start live handelen

Zodra u zich op uw gemak voelt met handelen op Bitcoin Compass, kunt u eindelijk beginnen met live handelen. Denk eraan om de principes van risicobeheer te volgen, uw hoofd te allen tijde koel te houden en niet hebzuchtig te worden. Zelfs als u zich aan deze regels houdt, bent u al goed van start.

Unieke kenmerken van de Bitcoin Compass-site

Elke crypto-handelsbot moet iets interessants en unieks hebben om speciaal te zijn onder zijn concurrenten. Bitcoin Compass heeft veel van die functies. Hier is een lijst van wat u met deze app kunt doen.

Beschikbare cryptocurrencies

Met Bitcoin Compass-software kunt u Bitcoin, Ethereum, Cardano en tal van andere cryptocurrencies verhandelen. Altcoins zijn ook aanwezig en je kunt ze verhandelen. Die laatste munten brengen vaak veel meer winst op dan grote cryptocurrencies, dus let daar goed op.

Betalingsmethoden

Het Bitcoin Compass-platform biedt veel bankopties. Om te storten kun je MasterCard, Visa, Paypal of Skrill gebruiken. Om uit te betalen kunt u Visa, MasterCard, Crypto of Bankoverschrijving gebruiken. De opnames zijn snel en worden binnen een dag verwerkt.

Responsief ondersteuningsteam

Bitcoin Compass heeft 24/7 ondersteuning die u kan helpen bij eventuele problemen. U kunt contact opnemen met het helpteam via een livechat of e-mail. De gemiddelde reactietijd is ongeveer een uur, dus veel wachten is geen probleem.

Demo-account

Voordat u begint met live handelen, is het voor uw eigen bestwil om te beginnen met een demo-account. Gelukkig heeft Bitcoin Compass deze functie voor elke beginner. Met behulp van een demo-account kunt u leren handelen, strategieën ontwikkelen, meer te weten komen over prijsactie en nog veel meer zonder geld te riskeren.

Kleine handelscommissies

Om het Bitcoin Compass-systeem te gaan gebruiken, hoeft u niets te betalen, u hoeft alleen maar een aanbetaling te doen. De betaling is in de vorm van vergoedingen na elke handelssessie. Je moet de bot een klein deel van je winst geven, niet meer dan 1%. Het is een betaalbare prijs voor een programma dat je leven voor altijd kan veranderen.

Beveiliging op de Bitcoin Compass-site

Bitcoin Compass gebruikt SSL-technologie om gebruikersgegevens op de website te versleutelen. Deze informatie wordt vervolgens naar een server gestuurd voor verdere opslag. Het heeft ook een verificatiemethode bij de registratie. Iedereen moet zijn mobiele telefoonnummer verifiëren, geen enkele bot kan dat.

Gevolgtrekking

Bitcoin Compass is een handelsbot die u kunt gebruiken als u financiële vrijheid wilt. De app biedt een geavanceerd handelssysteem dat bijna geen fouten maakt, een 24/7 ondersteuningsteam, veel betalingsopties en tal van andere cruciale dingen voor succesvol handelen. Probeer het en zie hoe gemakkelijk het is om crypto-rijk te worden!

Share